بیست و یکمین نشست مشورتی تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور

بیست و یکمین  نشست مشورتی تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور درتاریخ بیست و سوم اسفند ماه  1399 با ریاست جناب آقای دکتر اسکندر زند مشاور محترم و رئیس شورای مشاورین وزیر جهاد کشاورزی و با حضور جناب آقای مهندس کشاورز قائم مقام محترم وزیر و جناب آقای دکتر سرافرازی رئیس محترم مرکز روابط عمومی و امور بین الملل و  جناب آقای دکتر کیانی راد رئیس موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی و همچنین سایر اعضا به صورت مجازی به میزبانی موسسه برگزار شد.

در این نشست پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم جناب آقای دکتر زند ضمن خوش آمد گویی  به حاضرین در جلسه  و ضمن تشکر از حضور مستمر اعضاء در این نشست ها با ارائه گزارش کلی از جلسات قبل و اشاره به فعالیت کارگروه فرهنگی سند،  وظایف این کارگروه را دارای اهمیت ویژه ای دانستند، و در ادامه از جناب آقای مهندس کشاورز درخواست کردند تا مطالب خود را درقالب کاربرگ های تخصصی محصولات زراعی ارائه کنند. جناب آقای مهندس کشاورز ضمن ارائه کاربرگ محصولات زراعی با بیان شاخص ها، وضع موجود، وضع مطلوب و چالش های پیش رو وضعیت محصولاتی همچون چغندر قند، گندم، برنج، سیب‌زمینی، حبوبات و روغن را مورد بررسی قرار دادند.در پایان حاضرین در جلسه نقطه نظرات خود را درخصوص مطالب ارائه شده بیان کردند.

تاریخ:
1399/12/23
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در اینستاگرام دنبال کنید
APERD.RI@
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد