1400/08/25 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_8-252-19a2f365-2237-47d3-9ff9-493f67757491.jpg
کارگاه آموزشی با عنوان"اصول طراحی و تحلیل سیاست های حمایت از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی"

کارگاه آموزشی با عنوان «اصول طراحی و تحلیل سیاستهای حمایتی از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی» با ارائه جناب آقای دکتر علی کیانی راد استادیار و رییس محترم موسسه پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 25 آبان 1400 از ساعت 9 الی 12:30 و با حضور جمعی از همکاران موسسه و مدیران و کارشناسان دستگاه‏ های مرتبط وزارت جهادکشاورزی در سطح صف و ستاد به صورت حضوری و مجازی توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.

هدف از  این کارگاه آشنایی اصول طراحی و تحلیل سیاست‌های حمایت از بخش کشاورزی و تجربیات جهانی در این خصوص بود. مدرس کارگاه ابتدا با بیان تعریف بخش کشاورزی و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی به دلائل حمایت از بخش کشاورزی و غذا براساس تجربیات جهانی پرداختند. سپس با استناد به اسناد بالادستی کشور و تجربیات جهانی مهم‌ترین وظیفه بخش کشاورزی را ارتقای امنیت غذایی شامل ابعاد فراهمی، دسترسی فیزیکی و اقتصادی، سلامت و تغذیه و پایداری سیستم تولید غذا دانستند. در ادامه با ارائه انواع ابزارهای سیاستی حمایتی و نحوه کاربرد آن به ترکیب بهینه ابزارها برای حمایت جامع و کامل از تولیدکننده و حمایت هدفمند از مصرف‌کننده محصولات کشاورزی و غذایی اشاره نمودند و در انتها با بیان روش‌های مختلف اندازه گیری حمایت از تولیدکننده، مصرف‌کننده و خدمات عمومی بخش کشاورزی به مقایسه میزان حمایت از بخش کشاورزی در ایران و کشورهای OECD پرداختند.

مطالب ارائه شده