موسسه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
1402/07/03 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_140207031-13f178a6-3337-4fa0-9b66-7cf765d34bd6.jpg
کارگاه پژوهشی "صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ( وضعیت، فرصت ها و چالش ها)"

کارگاه پژوهشی با عنوان « صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی ( وضعیت، فرصت ها و چالش ها) » با ارائه جناب آقای دکتر جانعلی بهزادنسب و جناب آقای دکتر کوهسار خالدی از اعضای هیات علمی محترم موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه تاریخ 3 مهر 1402، از ساعت 9 الی 11 و با حضور جمعی از همکاران موسسه به صورت حضوری در سالن شهید هوبخت موسسه، توسط واحد آموزش برگزار شد.

در این کارگاه که با هدف آشنایی کارشناسان و مدیران ذیربط با وضعیت، فرصت‌ها و چالش‌های فراروی صندوق‌های حمایت از توسعه‌ی بخش کشاورزی برگزار گردید، محورهایی نظیر وضعیت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ایران، مبانی حقوقی و وظایف و اختیارات شرکت مادر تخصصی و صندوقهای توسعه‌ی سرمایه‌‌گذاری کشاورزی، ظرفیت‌های قانونی صندوق‌ها، عملکرد و وضع موجود صندوقها و چالش‌های فراروی صندوق‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. بخش‌های پایانی کارگاه به راهبردهای پیشنهادی برای ساماندهی و توسعه‌ی فعالیت صندوقها و طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرسان کارگاه اختصاص داشت.

مطالب ارائه شده

تعداد بازدید: 875