کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با ارائهی جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، استادیار و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعهی روستایی در روز دوشنبه 29 آبان 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد وزارت جهاد کشاورزی و همکاران موسسه پژوهشی بصورت حضوری در سالن اجتماعات شهید هوبخت، توسط واحد آموزش برگزارشد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاستها» و «شاخصهای امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. سپس سیستم های غذا در سطح منطقهای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن سیاستهای امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. معرفی شاخصهای بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی و بررسی وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران براساس این شاخصها در بخش پایانی مورد توجه قرار گرفت. بخشهای پایانی مطالب کارگاه به تبیین شاخصهای ارزیابی امنیت غذایی در سطح خانوار و فردی تخصیص پیدا کرد. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایانبخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.