موسسه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
1402/10/11 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_140210111-d3f5778a-9018-411c-ba6b-d42151dc4ba1.png
کارگاه آموزشی « آسیبها، چالشها و فرصتهای جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی»

کارگاه آموزشی با عنوان «آسیبها، چالشها و فرصتهای جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روزهای دوشنبه 04 و 11 دی ماه 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.

مطالب این کارگاه در سه محور اصلی «مفاهیم امنیت غذایی»، «شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های امنیت غذایی» و «آشنایی با راهکارهای جلوگیری از آسیب‌های بخش کشاورزی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. سپس ارکان چهار گانه امنیت غذایی شامل «فراهمی غذا»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا»، «مصرف و سلامت غذا» و «ثبات و پایداری (تاب‌آوری)» و اجزاء آن‌ها معرفی شدند. در ادامه نشست به صورت مبسوط، چالش‌های امنیت غذایی در ایران مرتبط با هر یک از ارکان چهارگانه، تبیین و برخی از تجربیات جهانی نیز ارایه شد. آشنایی با اجزاء زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و توجه ویژه به لزوم حفظ پایداری سیستم غذا و حفظ حقوق نسل‌های آتی از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بوده است. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

 
   
 
تعداد بازدید: 649
Powered by DorsaPortal