1402/11/02 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_140211021-ab9014c7-b872-4036-88c3-a2732d238ca0.JPG
کارگاه پژوهشی « معرفی نشان های جغرافیایی »

کارگاه پژوهشی با عنوان « معرفی نشان های جغرافیایی » با ارائه سرکار خانم دکتر فاطمه احمدی پژوهشگر محترم گروه پژوهشی توسعه کشاورزی و روستایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه تاریخ 02 بهمن1402، از ساعت 09 الی 10/30 و با حضور جمعی از همکاران موسسه پژوهش‏ ها به صورت حضوری در سالن شهید هوبخت موسسه، توسط واحد آموزش برگزار شد.

در این کارگاه به معرفی و تعریف نشان های جغرافیایی ، تفاوت نشان های جغرافیایی با عناوین مشابه از جمله: نشان منبع، اسامی مبدأ و علائم تجاری پرداخته شد. همچنین به چارچوب کلی فرآیند ثبت نشان های جغرافیایی ملی و ثبت در سازمان مالکیت فکری(وایپو) و نحوه ثبت در اتحادیه اروپا اشاره شد. ارکان نشان جغرافیایی ، نحوه حفاظت و چگونگی ثبت نشان جغرافیایی ، مزایایی ثبت و تاثیر ثبت نشان جغرافیایی بر توسعه روستایی و کشاورزی توضیحاتی ارائه شد. همچنین به نحوه ثبت نشان جغرافیایی در ایران و نشان های که تاکنون در مرکز مالکیت معنوی به ثبت رسیده بررسی شد و در آخر از تجربه چند کشور از جمله اندونزی، ویتنام و هند در زمینه ثبت نشان جغرافیایی مطالبی ارائه شد و اقداماتی که تا به حال در زمینه نشان جغرافیایی در ایران انجام شده است گزارشی ارائه دادند. انتهای کارگاه به پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه اختصاص داشت.