موسسه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
1402/11/16 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_140211161-69bb4570-6dad-46e0-9a19-f2bc96b0265f.png
آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC)

نشست علمی حاصل از شرکت در دوره بین المللی با عنوان « آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی( OIC با ارائه سرکار خانم دکتر کتایون شمشادی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا و جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‏ ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت‏ غذایی موسسه پژوهش‏ های برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 16 بهمن 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها به صورت برخط توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‏ها برگزار شد.

در این نشست ضمن تبیین تاریخچه و ظرفیت سازمان همکاری اسلامی (OIC)، پیشینه، وظایف و اعضای سازمان اسلامی امنیـت غذایی (IOFS) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شرکت‌کنندگان با مقدمات و مبانی نظری سیستم‌های غذایی پایدار آشنا شده و تجربه کشور ترکیه به عنوان یکی از کشورهای عضو IOFS در زمینه سیستم‌های غذایی پایدار تبیین شد. همچنین برخی نقاط قوت و ضعف کشورهای عضو IOFS در زمینه امنیـت‏غذایی با تاکید بر کشورهای ترکیه، مصر، پاکستان و قزاقستان ارائه گردید. در خاتمه نیز راه‌کارهایی برای برقراری سیستم غذایی پایدار در کشورمان ارائه و به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده شد.

 
   
   
 
تعداد بازدید: 541
Powered by DorsaPortal