موسسه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
1403/07/16 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_14030721-011-23613c9a-4452-432c-a811-3eeca33ff95c.jpg
کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها » برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی‏ اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏ مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس‏از آن انواع نظام‌های (سیستم‌های) غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزش‌های بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخص‌های اندازه‌گیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بین‌المللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخص‌های ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیه‌ای) خانوار و فرد و مقایسه آن‌ها، بخش‌های پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 
 مطالب ارائه شده 
 
   
 
تعداد بازدید: 313
Powered by DorsaPortal