کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها » برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با ارائهی جناب آقای
دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعهی روستایی
در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استانهای کشور و سایر علاقه مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاستها» و «شاخصهای امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پساز آن انواع نظامهای (سیستمهای) غذا در سطح منطقهای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزشهای بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاستهای امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخصهای اندازهگیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بینالمللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخصهای بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخصهای ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیهای) خانوار و فرد و مقایسه آنها، بخشهای پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاهها و پرسش و پاسخ از سوی شرکتکنندگان و مدرس کارگاه، پایانبخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
مطالب ارائه شده
تاریخ:
1403/07/16
تعداد بازدید:
303
منبع:
Powered by
Dorsa
Portal