موسسه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
1403/09/12 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_photo15301197671-02-2869f78d-3a98-4664-9e0f-4086c19c925e.jpg
دوره آموزشی « آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی» برگزار شد.
دوره آموزشی با عنوان «آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی»با ارائه‌ جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت‏ غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز دوشنبه 12 آذر 1403، از ساعت 09 الی 12:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط واحدهای ستادی وزارت جهادکشاورزی به صورت حضوری و برای سایر علاقه مندان به صورت مجازی در قالب نشست علمی توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‏ها برگزار شد.
مطالب این دوره در محور‌های اصلی «مفاهیم امنیت غذایی» و «شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. تبیین تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست انجام شد. سپس ارکان چهار‌گانه امنیت غذایی شامل «فراهمی غذا»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا»، «مصرف و سلامت غذا» و «ثبات و پایداری (تاب‌آوری)» و اجزاء آن‌ها معرفی شدند. در ادامه نشست، به صورت مبسوط، چالش‌های امنیت غذایی در ایران مرتبط با هر یک از ارکان چهارگانه، تبیینو برخی از تجربیات جهانی نیز ارایه شد. آشنایی با اجزاء زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و توجه ویژه به لزوم حفظ ثبات و پایداری اجزاء نظام غذا و حفظ حقوق نسل‌های آتی از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بوده است. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس دوره ، پایان‌بخش مطالب مطرح شده بود.
 
 
   
 
تعداد بازدید: 83
Powered by DorsaPortal