شرکت پژوهشگران موسسه در وبینار میزگرد تخصصی روستاهای دیجیتال سازمان خواروبار جهانی

وبینار میزگرد تخصصی روستاهای دیجیتال به صورت یک روزه در تاریخ 27 ژوئن 2022 برابر با 6 تیرماه 1401 توسط دفتر منطقه ای فائو در آسیا و اقیانوسیه با هدف بررسی موضوعاتی چون پلت فرم اشتراک دانش روستاهای دیجیتال و نیز توسعه دیجیتالیزه کردن روستاها و حمایت از تحول سیستمهای غذایی مبتنی بر کشاورزی در کشور تایلند به صورت مجازی برگزار شد.

این رویداد، در سه میزگرد تخصصی با عناوین «ابتکارات دیجیتالی شدن برای توسعه روستایی فراگیر»، «مشارکت نهادهای مختلف در توسعه اکوسیستم دیجیتال» و « تسهیم دانش، نوآوری و دیجیتالی شدن، به عنوان کاتالیزور تحول روستایی» برگزار شد. در هر میزگرد ابتدا سخنرانان مباحث را مطرح و پس از پرسش و پاسخ، جمع بندی میزگرد انجام شد.

یکی از مباحث مطرح شده، پیرامون تامین هزینه خدمات دیجیتالی شدن روستاها بود. از آنجا که کشاورزان و روستاییان خرده پا و فقیراستفاده کننده این خدمات هستند، برنامه ریزی به نحوی انجام می شود که با توسعه شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها و تامین بودجه توسط دولت و سازمانهای بین المللی، هزینه ای بر خانوار کشاورز تحمیل نمی شود.

1401/04/06