کارگاه آموزشی با عنوان «نحوه تهیه و تدوین برنامه کسب و کار(Business Plan )» با ارائه جناب آقای دکتر احسان رجبی عضو هیات علمی محترم گروه پژوهشی سیاستهای کشاورزی و غذا موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز سه شنبه مورخ 19 بهمن ماه 1400 از ساعت 9 الی 11 و با حضور جمعی از همکاران موسسه و مدیران و کارشناسان دستگاه های مرتبط وزارت جهادکشاورزی در سطح صف و ستاد به صورت مجازی و حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
در این کارگاه با هدف آشنایی با تئوریها و فنون و فرآیندهای تدوین طرح کسب و کار، به ارائه مطالب با سرفصل های مقدمه ای در طرح کسب و کار، فواید و کاربردهای طرح کسب و کار، استراتژی ایجاد و توسعه کسب و کار، طراحی ساختار فعالیتهای کسب و کار، طراحی ساختار سازمانی کسب و کار، تدوین سیاستهای بازاریابی و برنامهریزی بازار، استراتژی قیمت گذاری، برنامه ریزی عرضه و فروش، برنامه ریزی تامین مالی، چارچوب تدوین طرح کسب و کار، ارزشیابی طرح های کسب و کار و ارائه نمونه طرح کسب و کار کشاورزی پرداخته شد.