EN
نقشه سایت
خدمات الکترونیکی کارکنان
سال 1403،جهش تولید با مشارکت مردم
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
درباره موسسه
معرفی موسسه
معرفی موسسه
چشم انداز و ماموریت
ساختارسازمانی
خلاصه عملکرد
ساختار موسسه
هیات امنا
معرفی
اعضاء
مصوبات
حوزه ریاست
شورای پژوهشی
معرفی
اعضاء
معاونت ها
معاونت امور پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه مدیریت و منابع
گروه های پژوهشی
گروه پژوهشی اقتصاد منابع طبیعی ومحیط زیست
گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا
گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی
گروه پژوهشی توسعه کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی فناوری های اطلاعات و ارتباطات کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی مدیریت کلان بخش کشاورزی
روسای ادوار گذشته
افتخارات موسسه
پژوهش
اولویت های پژوهشی
حمایت از پایان نامه و رساله ها
تفاهم نامه ها
برنامه و عملکرد پژوهشی
عناوین پروژه های پژوهشی انجام یافته
برنامه و عملکرد موسسه
آموزش و توانمندسازی
تقویم کارگاه ها و دوره ها
کارگاه ها و دوره های برگزارشده
شرکت در همایش،دوره ها و کارگاه های بین المللی
کارآموزان،مهارت آموزان و سرباز نخبگان
نشست و مشاوره های علمی
نشست های علمی
تقویم نشست های علمی
نشست های علمی برگزارشده
مشاوره های علمی
لوایح قانونی،اصلاح فرآیند،دستورالعمل و...
همکاری های بین المللی
اظهار نظرهای کارشناسی
شرکت درجلسات،کمیته و شوراهای تصمیم گیری
انتشارات
کتاب
گزارش های پژوهشی و مطالعاتی
فصلنامه های علمی-پژوهشی
فصلنامه علمی-پژوهشی اقتصادکشاورزی وتوسعه
فصلنامه علمی-پژوهشی روستا وتوسعه
فصلنامه علمی-اقتصاد کشاورزی و روستایی
خبرنامه
خبرنامه تخصصی آب در آینه مطبوعات
خبرنامه عنوان و چکیده مقالات و مجلات علمی مرتبط به حوزه وظایف موسسه
یادداشت ها وسیاست گذاری های تخصصی موسسه
کتابخانه
درباره کتابخانه
تازه های کتابخانه
سیستم کتابخانه
تماس با ما
دوباره تلاش کنید
اولین همایش ملی «اخلاق در کشاورزی و غذا»
زمان برگزاری :۸ و ۹ مرداد ۱۴۰۳
مهلت پذیرش مقاله : ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
محورهای همایش:
اخلاق کشاورزی و غذا از منظر ارزشهای اسلامی و فرهنگ ایرانی
اخلاق در حکمرانی (سیاستگذاری، مدیریت و مشارکت) نظام کشاورزی و غذا
اخلاق در صیانت و بهرهبرداری از منابع طبیعی و پایه اخلاق در تولید محصولات کشاورزی و غذایی
اخلاق در فرآوری محصولات کشاورزی و غذایی
اخلاق در دسترسی و تجارت محصولات کشاورزی و غذایی اخلاق در دسترسی و تجارت محصولات کشاورزی و غذایی
اخلاق در مصرف و سلامت غذا
اخلاق در تحقیق، آموزش، ترویج و فناوریهای نوین کشاورزی و غذا
راههای ارتباطی:
https://eitaa.com/joinchat/۴۰۵۶۷۴۴۶۳۹C۲۳bc۰e۵۵f۶
پست الکترونیک: fceaf@areeo.ac.ir
تاریخ به روزرسانی:
1403/01/29
تعداد بازدید:
101
کلیه حقوق این سایت متعلق به
موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
می باشد
Powered by
Dorsa
Portal