معرفی
 مقدمه

«نظام‌های میراثی کشاورزی مهم جهانی» بهترین و برجسته­ترین نمونه ­های کشاورزی خانوادگی، سنتی و خرده‌پا هستند که از آزمون زمان سربلند بیرون آمده و الگویی برای پایداری در امنیت غذایی، اشتغال، سلامتی و محیط‌زیست محسوب می­شوند. بر اساس تعریف فائو، نظامهای جیاس، در واقع نظامهای بهره برداری برجسته و چشم اندازهایی هستند که دارای غنای قابل توجه جهانی از لحاظ تنوع بیولوژیکی بوده وحاصل سازگاری متقابل اجتماع با محیط، نیازها و تمایلات آن برای توسعه پایدار می باشد.

برنامه جیاس بر اهمیت ارتقای درک عمومی و دانش بین المللی در زمینه اهمیت کشاورزان خرده پا، مردم بومی، اجتماعات سنتی و کشاورزی خانوادگی تاکید دارد. زمانی که مساله امنیت غذایی در فضایی مطرح می شود که با تغییر اقلیم و محدودیت منابع طبیعی مواجه هستیم، اهمیت شناسایی و حفاظت از نظامهای میراثی کشاورزی بیشتر می شود.

 
 چشم انداز جیاس:
 
صیانت پویا از همه نظامهای میراثی کشاورزی و کلیه کالاها و خدمات آنها به منظور دستیابی به امنیت غذایی و معیشتی، در حال حاضر و برای نسلهای آینده. 
 
 ماموریت جیاس:
شناسایی، حمایت و حفاظت از نظامهای میراثی کشاورزی و معیشت آنها، تنوع کشاورزی و زیستی، نظامهای دانشی، فرهنگ و چشم انداز آنها در سراسر جهان. 
 
 

تاریخ به روز رسانی:
1402/10/11
تعداد بازدید:
4333
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal