نشست علمی حاصل از شرکت در دوره بین المللی با عنوان « آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی OIC » با ارائه سرکار خانم دکتر کتایون شمشادی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی سباستهای کشاورزی و غذا و جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 26 تیر 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور جمعی از همکاران موسسه بصورت حضوری در سالن شهید هوبخت موسسه، توسط واحد آموزش برگزار شد.
در این نشست ضمن تبیین تاریخچه و ظرفیت سازمان همکاری اسلامی (OIC)، پیشینه، وظایف و اعضای سازمان اسلامی امنیـت غذایی (IOFS) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شرکتکنندگان با مقدمات و مبانی نظری سیستمهای غذایی پایدار آشنا شده و تجربه کشور ترکیه به عنوان یکی از کشورهای عضو IOFS در زمینه سیستمهای غذایی پایدارتبیین شد. همچنین برخی نقاط قوت و ضعف کشورهای عضو IOFS در زمینه امنیـتغذایی با تاکید بر کشورهای ترکیه، مصر، پاکستان و قزاقستان مطرح شد. در خاتمه نیز راهکارهای برای برقراری سیستم غذایی پایدار در کشورمان ارایه و سپس به پرسشهای حاضرین پاسخ داده شد.