اولین نشست علمی - تخصصی با عنوان "کلان روندهای جهانی امنیت غذایی"

اولین نشست علمی - تخصصی از پیش نشست‌های سه گانه امنیت غذایی پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی، با عنوان "کلان روندهای جهانی امنیت غذایی" در روز چهارشنبه 1402/4/28 از ساعت 12:30-10 در محل موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی برگزار شد.

در این نشست که از مجموعه پیش نشست‌های پنجمین کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی است و با حمایت پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف و خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‏شود ، پس از خیرمقدم و تبیین موضوع نشست توسط دبیر محترم نشست آقای دکتر کیانی راد، رئیس محترم موسسه پژوهش‌ها، آقای دکتر زند مشاور محترم وزیر جهادکشاورزی و استاد موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، به تبیین چالش‌ها و کلان روندهای جهانی امنیت غذایی پرداختند.

وجود تهدیدات آتی امنیت غذایی شامل تغییرات آب و هوایی، تنش‌های منطقه‌ای و بیماری‌های عالم‌گیر، امنیت غذایی ایران را تهدید می‌نماید. توجه ویژه به فناوری، تغییر الگوهای تغذیه‌ای و توقف تخریب منابع پایه راه‌کارهای پیش رو است.

پس از پایان سخنرانی آقای دکتر زند، اعضای محترم پانل به تبیین دیدگاه‌های خود پرداختند. در دور اول آقای مهندس کشاورز معاون پژوهشی مرکز مطالعات آب و کشاورزی اتاق ایران، آقای دکتر اسماعیل‌زاده مدیرکل محترم دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آقای دکتر گیلانپور دانشیار محترم موسسه پژوهش‌ها، آقای دکتر خلج معاون اسبق وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، خانم دکتر عبدالهی رئیس گروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، و آقای دکتر پالوج دانشیار و قائم مقام محترم موسسه پژوهش‌ها، در دو دور به تبیین نظرات خود پرداختند. پس از جمعبندی نظرات توسط دبیر نشست، به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده شد.

1402/04/28