کارگاه آموزشی با عنوان «آشنایی با اختلالات ایجاد شده در زنجیره ارزش طیور در دوران همهگیری کووید 19 (کرونا)» با ارائه جناب آقای دکتر رسول لوایی آدریانی عضو هیات علمی محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 01 آبان 1402، از ساعت 09 الی 11 و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد وزارت جهاد کشاورزی و همکاران موسسه پژوهشها بصورت حضوری در سالن شهید هوبخت توسط واحد آموزش برگزارشد.
در این کارگاه دورنمایی از انواع مخاطرات(ریسکها) و اختلالات زنجیره تأمین غذا ارائه شد. افزون بر این، اختلالات زنجیره تأمین گوشت مرغ در دوره شیوع ویروس کرونا به تفکیک در هر حلقه به بحث گذاشته شد. در پایان برخی از راهکارهای مدیریت زنجیره تأمین غذا در شرایط بحران ارائه و سپس به پرسشهای حاضرین پاسخ داده شد.