کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها »

کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، استادیار و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 29 آبان 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد وزارت جهاد کشاورزی و همکاران موسسه پژوهشی بصورت حضوری در سالن اجتماعات شهید هوبخت، توسط واحد آموزش برگزارشد.

مطالب این کارگاه در سه محور اصلی «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. سپس سیستم های غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. معرفی شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی و بررسی وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران براساس این شاخص‌ها در بخش پایانی مورد توجه قرار گرفت. بخش‌های پایانی مطالب کارگاه به تبیین شاخص‌های ارزیابی امنیت غذایی در سطح خانوار و فردی تخصیص پیدا کرد. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

 
   
   
 
تاریخ:
1402/08/29
تعداد بازدید:
1431
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal