کارگاه آموزشی «بررسی وضعیت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ایران »

کارگاه آموزشی با عنوان «بررسی وضعیت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی ایران » با ارائه‌ی جناب آقای دکتر دکتر کوهسار خالدی، عضو هیات علمی محترم گروه پژوهشی سیاست­ های کشاورزی و غذای موسسه‌ی پژوهش ‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روزهای دوشنبه 06 و 13 آذر 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد وزارت جهادکشاورزی و همکاران موسسه پژوهش‏ها بصورت حضوری در سالن شهید هوبخت، توسط واحد آموزش برگزارشد.

مطالب مورد نظر در این کارگاه آموزشی در هفت بخش ارائه گردید. پس از مروری گذرا بر تعاریف و مفاهیم مرتبط با سرمایه‌گذاری، جایگاه سرمایه گذاری کشاورزی در قانون برنامه ششم توسعه کشور مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه، اشاره‌ای گذرا به رابطه سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشاورزی، وضعیت رشد اقتصادی بخش کشاورزی ایران و کشورهای منتخب، وضعیت سرمایه گذاری داخلی در بخش کشاورزی ایران و کشورهای منتخب، مشکلات، زمینه ها، چالشها و ... فراروی توسعه سرمایه گذاری کشاورزی ایران و ساختار تامین مالی حاکم در بخش کشاورزی ایران انجام شد. بخش‌های پایانی مطالب کارگاه به بررسی مبانی نظری سرمایه‌گذاری و شرایط حاکم بر بخش کشاورزی ایران تخصیص پیدا کرد. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

1402/09/13