کارگاه پژوهشی «بینش ها و گرایش های نوین در توسعه روستایی»

کارگاه پژوهشی با عنوان «بینش ها و گرایش های نوین در توسعه روستایی» با ارائه جناب آقای دکتر محسن ابراهیم پور عضو هیات‏ علمی محترم گروه پژوهشی توسعه کشاورزی و روستایی موسسه پژوهش‏ های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه تاریخ 20 آذر 1402، از ساعت 09 الی 11 و با حضور جمعی از همکاران موسسه پژوهش‏ها به صورت حضوری در سالن شهید هوبخت ، توسط واحد آموزش برگزار شد.

در این کارگاه الگوهای اجرایی توسعه روستایی در ایران از جمله هرناحیه یک برنامه، توسعه فضای کوهستانی و نیم کوهپایه‏ای، تعادل جمعیتی هم افزایی توسعه کشاورزی و پیشرفت روستایی و  سازوکار تحقق توسعه محلی بیان گردید. همچنین سیر تطور و تکامل بینش‏ها- دیدگاه ها- نظریات- گرایش‏ها-مدل‏ها و طرحهای توسعه روستایی در عقلانیت و نوسازی تا سال 1950 و در دولت های رفاه و پول سالار و چشم انداز نظریه توسعه روستایی بر پایه دیدگاه عقلانیت اجتماعی بررسی و بیان گردید. نتایج  با استفاده از داده های مرکز ده های ایران و مرور منابع ده سال اخیر و همچنین تجارب و آسیب های جامعه روستایی نشان داد که  می توان به سطحی از پایداری جامعه روستایی و تولید کشاورزی نایل آمد. انتهای کارگاه به پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه اختصاص داشت.

1402/09/21