آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC)

نشست علمی حاصل از شرکت در دوره بین المللی با عنوان « آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی( OIC با ارائه سرکار خانم دکتر کتایون شمشادی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا و جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‏ ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت‏ غذایی موسسه پژوهش‏ های برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 16 بهمن 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها به صورت برخط توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‏ها برگزار شد.

در این نشست ضمن تبیین تاریخچه و ظرفیت سازمان همکاری اسلامی (OIC)، پیشینه، وظایف و اعضای سازمان اسلامی امنیـت غذایی (IOFS) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شرکت‌کنندگان با مقدمات و مبانی نظری سیستم‌های غذایی پایدار آشنا شده و تجربه کشور ترکیه به عنوان یکی از کشورهای عضو IOFS در زمینه سیستم‌های غذایی پایدار تبیین شد. همچنین برخی نقاط قوت و ضعف کشورهای عضو IOFS در زمینه امنیـت‏غذایی با تاکید بر کشورهای ترکیه، مصر، پاکستان و قزاقستان ارائه گردید. در خاتمه نیز راه‌کارهایی برای برقراری سیستم غذایی پایدار در کشورمان ارائه و به پرسش‌های حاضرین پاسخ داده شد.

 
   
   
 
تاریخ:
1402/11/16
تعداد بازدید:
1254
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal