نشست علمی حاصل از شرکت در دوره بین المللی با عنوان « آشنایی با سیستم های غذایی پایدار در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی( OIC )» با ارائه سرکار خانم دکتر کتایون شمشادی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا و جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در تاریخ 16 بهمن 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمانهای جهاد کشاورزی استانها به صورت برخط توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
در این نشست ضمن تبیین تاریخچه و ظرفیت سازمان همکاری اسلامی (OIC)، پیشینه، وظایف و اعضای سازمان اسلامی امنیـت غذایی (IOFS) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین شرکتکنندگان با مقدمات و مبانی نظری سیستمهای غذایی پایدار آشنا شده و تجربه کشور ترکیه به عنوان یکی از کشورهای عضو IOFS در زمینه سیستمهای غذایی پایدار تبیین شد. همچنین برخی نقاط قوت و ضعف کشورهای عضو IOFS در زمینه امنیـتغذایی با تاکید بر کشورهای ترکیه، مصر، پاکستان و قزاقستان ارائه گردید. در خاتمه نیز راهکارهایی برای برقراری سیستم غذایی پایدار در کشورمان ارائه و به پرسشهای حاضرین پاسخ داده شد.