EN
نقشه سایت
خدمات الکترونیکی کارکنان
سال 1403،جهش تولید با مشارکت مردم
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
درباره موسسه
معرفی موسسه
معرفی موسسه
چشم انداز و ماموریت
ساختارسازمانی
خلاصه عملکرد
ساختار موسسه
هیات امنا
معرفی
اعضاء
مصوبات
حوزه ریاست
شورای پژوهشی
معرفی
اعضاء
معاونت ها
معاونت امور پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه مدیریت و منابع
گروه های پژوهشی
گروه پژوهشی اقتصاد منابع طبیعی ومحیط زیست
گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا
گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی
گروه پژوهشی توسعه کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی فناوری های اطلاعات و ارتباطات کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی مدیریت کلان بخش کشاورزی
روسای ادوار گذشته
افتخارات موسسه
پژوهش
اولویت های پژوهشی
حمایت از پایان نامه و رساله ها
تفاهم نامه ها
برنامه و عملکرد پژوهشی
عناوین پروژه های پژوهشی انجام یافته
برنامه و عملکرد موسسه
آموزش و توانمندسازی
تقویم کارگاه ها و دوره ها
کارگاه ها و دوره های برگزارشده
شرکت در همایش،دوره ها و کارگاه های بین المللی
کارآموزان،مهارت آموزان و سرباز نخبگان
نشست و مشاوره های علمی
نشست های علمی
تقویم نشست های علمی
نشست های علمی برگزارشده
مشاوره های علمی
لوایح قانونی،اصلاح فرآیند،دستورالعمل و...
همکاری های بین المللی
اظهار نظرهای کارشناسی
شرکت درجلسات،کمیته و شوراهای تصمیم گیری
انتشارات
کتاب
گزارش های پژوهشی و مطالعاتی
فصلنامه های علمی-پژوهشی
فصلنامه علمی-پژوهشی اقتصادکشاورزی وتوسعه
فصلنامه علمی-پژوهشی روستا وتوسعه
فصلنامه علمی-اقتصاد کشاورزی و روستایی
خبرنامه
خبرنامه تخصصی آب در آینه مطبوعات
خبرنامه عنوان و چکیده مقالات و مجلات علمی مرتبط به حوزه وظایف موسسه
یادداشت ها وسیاست گذاری های تخصصی موسسه
کتابخانه
درباره کتابخانه
تازه های کتابخانه
سیستم کتابخانه
تماس با ما
دوباره تلاش کنید
دوره آموزشی « آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی» برگزار شد.
دوره آموزشی با عنوان «آسیبها، چالشها و فرصتهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی»با ارائه جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی در روز دوشنبه 12 آذر 1403، از ساعت 09 الی 12:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط واحدهای ستادی وزارت جهادکشاورزی به صورت حضوری و برای سایر علاقه مندان به صورت مجازی در قالب نشست علمی توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
مطالب این دوره در محورهای اصلی «مفاهیم امنیت غذایی» و «شناسایی آسیبها و چالشهای امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. تبیین تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست انجام شد. سپس ارکان چهارگانه امنیت غذایی شامل «فراهمی غذا»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا»، «مصرف و سلامت غذا» و «ثبات و پایداری (تابآوری)» و اجزاء آنها معرفی شدند. در ادامه نشست، به صورت مبسوط، چالشهای امنیت غذایی در ایران مرتبط با هر یک از ارکان چهارگانه، تبیینو برخی از تجربیات جهانی نیز ارایه شد. آشنایی با اجزاء زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و توجه ویژه به لزوم حفظ ثبات و پایداری اجزاء نظام غذا و حفظ حقوق نسلهای آتی از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بوده است. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس دوره ، پایانبخش مطالب مطرح شده بود.
مطالب ارائه شده
تاریخ:
1403/09/12
تعداد بازدید:
100
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این سایت متعلق به
موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
می باشد
Powered by
Dorsa
Portal