کارگاه آموزشی « آسیبها، چالشها و فرصتهای جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی»

کارگاه آموزشی با عنوان «آسیبها، چالشها و فرصتهای جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روزهای دوشنبه 04 و 11 دی ماه 1402، از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور کارشناسان و مدیران مرتبط سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها به صورت ویدئو کنفرانس توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.

مطالب این کارگاه در سه محور اصلی «مفاهیم امنیت غذایی»، «شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های امنیت غذایی» و «آشنایی با راهکارهای جلوگیری از آسیب‌های بخش کشاورزی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. سپس ارکان چهار گانه امنیت غذایی شامل «فراهمی غذا»، «دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذا»، «مصرف و سلامت غذا» و «ثبات و پایداری (تاب‌آوری)» و اجزاء آن‌ها معرفی شدند. در ادامه نشست به صورت مبسوط، چالش‌های امنیت غذایی در ایران مرتبط با هر یک از ارکان چهارگانه، تبیین و برخی از تجربیات جهانی نیز ارایه شد. آشنایی با اجزاء زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و توجه ویژه به لزوم حفظ پایداری سیستم غذا و حفظ حقوق نسل‌های آتی از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بوده است. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

 
   
 
تاریخ:
1402/10/11
تعداد بازدید:
575
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal