EN
نقشه سایت
خدمات الکترونیکی کارکنان
سال 1403،جهش تولید با مشارکت مردم
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
درباره موسسه
معرفی موسسه
معرفی موسسه
چشم انداز و ماموریت
ساختارسازمانی
خلاصه عملکرد
ساختار موسسه
هیات امنا
معرفی
اعضاء
مصوبات
حوزه ریاست
شورای پژوهشی
معرفی
اعضاء
معاونت ها
معاونت امور پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه مدیریت و منابع
گروه های پژوهشی
گروه پژوهشی اقتصاد منابع طبیعی ومحیط زیست
گروه پژوهشی سیاست های کشاورزی و غذا
گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی
گروه پژوهشی توسعه کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی فناوری های اطلاعات و ارتباطات کشاورزی و روستایی
گروه پژوهشی مدیریت کلان بخش کشاورزی
روسای ادوار گذشته
افتخارات موسسه
پژوهش
اولویت های پژوهشی
حمایت از پایان نامه و رساله ها
تفاهم نامه ها
برنامه و عملکرد پژوهشی
عناوین پروژه های پژوهشی انجام یافته
برنامه و عملکرد موسسه
آموزش و توانمندسازی
تقویم کارگاه ها و دوره ها
کارگاه ها و دوره های برگزارشده
شرکت در همایش،دوره ها و کارگاه های بین المللی
کارآموزان،مهارت آموزان و سرباز نخبگان
نشست و مشاوره های علمی
نشست های علمی
تقویم نشست های علمی
نشست های علمی برگزارشده
مشاوره های علمی
لوایح قانونی،اصلاح فرآیند،دستورالعمل و...
همکاری های بین المللی
اظهار نظرهای کارشناسی
شرکت درجلسات،کمیته و شوراهای تصمیم گیری
انتشارات
کتاب
گزارش های پژوهشی و مطالعاتی
فصلنامه های علمی-پژوهشی
فصلنامه علمی-پژوهشی اقتصادکشاورزی وتوسعه
فصلنامه علمی-پژوهشی روستا وتوسعه
فصلنامه علمی-اقتصاد کشاورزی و روستایی
خبرنامه
خبرنامه تخصصی آب در آینه مطبوعات
خبرنامه عنوان و چکیده مقالات و مجلات علمی مرتبط به حوزه وظایف موسسه
یادداشت ها وسیاست گذاری های تخصصی موسسه
کتابخانه
درباره کتابخانه
تازه های کتابخانه
سیستم کتابخانه
تماس با ما
دوباره تلاش کنید
کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها » برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با ارائهی جناب آقای
دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعهی روستایی
در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استانهای کشور و سایر علاقه مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاستها» و «شاخصهای امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پساز آن انواع نظامهای (سیستمهای) غذا در سطح منطقهای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزشهای بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاستهای امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخصهای اندازهگیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بینالمللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخصهای بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخصهای ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیهای) خانوار و فرد و مقایسه آنها، بخشهای پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاهها و پرسش و پاسخ از سوی شرکتکنندگان و مدرس کارگاه، پایانبخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
مطالب ارائه شده
تاریخ:
1403/07/16
تعداد بازدید:
277
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این سایت متعلق به
موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی
می باشد
Powered by
Dorsa
Portal