کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها » برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها» با ارائه‌ی جناب آقای دکتر علی‏ اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه 16 مهر 1403، از ساعت 09 الی 11:30، با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏ مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس‏از آن انواع نظام‌های (سیستم‌های) غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزش‌های بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخص‌های اندازه‌گیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بین‌المللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخص‌های بین المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخص‌های ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیه‌ای) خانوار و فرد و مقایسه آن‌ها، بخش‌های پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 
 مطالب ارائه شده 
 
   
 
تاریخ:
1403/07/16
تعداد بازدید:
277
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal